Spletno gostovanje

servers

Uporabniku prijazno

Na voljo sta uporabniški vmesnik in nadzorna plošča, kjer lahko enostavno v vsakem trenutku upravljate z zakupljenimi storitvami.

Odlična varnost

Za varnost skrbijo različne stopnje požarnih zidov in najnovejša aktivna zaščita, ki v realnem času krpa luknje ranljivih aplikacij. Spletnet skrbi za stalen razvoj Linux strežnikov in sodeluje s tujimi strokovnjaki za razvoj spletnih storitev. Naša konkurenčnost je v znanju in novih tehnologijah, ki jih uvajamo v koriščene storitve.

Ne delamo razlik

Vsi paketi spletnega gostovanja zagotavljajo enako hitrost, zanesljivost in funkcije. Vrhunska tehnologija in zagotovljena redundanca so pri nas standard vsakega gostovanja. Izberite si ustrezen paket in si zraven pridobite brezplačne SSL certifikate, GIT in prednameščene skripte.

Registracija domen

domene-transparent

Registracija domene

Domena je prvi kontakt z vašim podjetjem. Pri nas lahko registrirate domene s končnicami .si, .com, .net, .eu in druge.

Zaščitite svojo blagovno znamko

Registrirajte si lastno domeno, preden jo nekdo registrira namesto vas. Naše podjetje omogoča registracija vseh glavnih domenskih končnic, zato je izbira spletnih domen hitra in enostavna.

Spletne strani

spletne-strani-izdelava

Oblikovanje in izdelava

Oblikujemo in izdelujemo moderne, varne in uporabnikom prijazne spletne strani, ki se prilagajajo mobilnim telefonom in tablicam.

Vzdrževanje strani

Prevzamemo lahko kompletno vzdrževanje vaše spletne strani, tako tehnični, kot tudi vsebinski del. Posvetite se svojemu poslu, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša spletna stran vedno sveža in čista.

Optimizacija za iskalnike

Optimizacija spletnih strani za iskalnike, vodenje in optimizacija oglaševalskih kampanj za iskalnike in socialna omrežja.

Zakaj Spletnet?

Zanesljivost, odzivnost in prijaznost so naše odlike. Preizkusite, ne bo vam žal.